25. august 2015

Vækstfonden på Seashow

En ny finansieringsmulighed for det grønlandske erhvervsliv

Sarfaq Ittuk i Diskobugten. Foto: AUL
Vækstfonden ser store muligheder i Seashow 2015, som løber af stabelen i begyndelsen af september.

Derfor deltager fonden med to medarbejdere, når repræsentanter fra uddannelsesverdenen og erhvervslivet tager på den sejlende uddannelsesmesse, der i år gæster Ilulissat, Aasiaat, Sisimiut, Maniitsoq og Nuuk.

Vækstfonden har netop fået mulighed for også at finansiere grønlandske erhvervsprojekter. På turen vil man fortælle mere om, hvad fonden kan finansiere og ikke mindst, hvordan det grønlandske erhvervsliv kan få del i finansieringen.

Vækstfonden bliver en del af det erhvervsprogram, som Arctic Business Network gennemfører i forbindelse med Seashow. Programmet omfatter blandt andet møder med erhvervslivet i de enkelte byer og en præsentation af CSR Greenland, som vil styrke de grønlandske unges parathed til uddannelse.

Seashow 2015 arrangeres af Det Grønlandske Hus i Aalborg blandt andet i samarbejde med Arctic Business Network og foregår om bord på det grønlandske rederi Arctic Umiaq Lines kystpassagerskib Sarfaq Ittuk. Læs mere og se deltagerlisten på Seashow 2015. Læs også om erhvervsmøderne under Seashow 2015.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar