15. januar 2014

Direkte til Grønland

Air Greenland flyver direkte mellem Grønland og Nordjylland

Direkte flyvning mellem Nordjylland og Grønland.

En gammel drøm i det grønlandske miljø i Nordjylland går i opfyldelse, når Air Greenland til sommer åbner en flyrute direkte mellem Aalborg Lufthavn og Kangerlussuaq.

- Vi ved, at en del af vores passagerer til Danmark især i højsæsonen rejser videre til Nordjylland, som mange i Grønland har en særlig tilknytning til. Derfor har vi valgt at tilbyde dette nye produkt.

- Datoerne er valgt ud fra, at de fleste traditionelt rejser på ferie i mellem tre og fem uger, og der vil selvfølgelig være tilslutningsflyvninger til og fra flere byer på kysten i Grønland, akkurat som til en almindelig danmarksflyvning, fortæller Air Greenlands kommercielle direktør Christian Keldsen til Sermitsiaq.

Tre lørdage vil Norsaq flyve fra Kangerlussuaq til Aalborg - og dagen efter retur til Kangerlussuaq. Det drejer sig om weekenderne 28.-29. juni, 19.-20. juli og 16.-17. august 2014. Flyvningerne erstatter flyvningerne til og fra København de pågældende dage - men afgangene er tilpasset indenrigsflyvningen mellem København og Aalborg.

Billetterne er sat til salg på Air Greenlands hjemmeside, men kan naturligvis også bookes gennem rejsebureauerne. Priserne begynder ved godt 4.000 kroner for en enkeltbillet.

Ideen om en flyrute direkte mellem Grønland og Aalborg har rumsteret i mange år - og stod allerede på borgmestrene Henning G. Jensens og Agnethe Davidsens ønskeliste, da Aalborg og Nuuk blev venskabsbyer i 2002.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar