23. november 2018

Selvstændighed på dagsorden

Programmet for Future Greenland 2019

Der er altid stor interesse for Future Greenland.
Grønlands Erhverv har netop offentliggort programmet for næste års Future Greenland-konference, der har den grønlandske selvstændighedsproces som tema.

På konferencen bliver der blandt andet lejlighed til at høre både danske og grønlandske politikere på højt plan.

Naalakkersuisoq Vittus Qujaukitsoq vil fortælle om forfatningskommissionens opgaver, og Naalakkersuisoq Ane Lone Bagger vil holde et oplæg om uddannelse som nøglen til selvstændighed. Desuden vil der blive et oplæg fra formanden for IA. Hvem det bliver, vides endnu ikke, da partiet som bekendt er midt i en proces med at finde ny formand.

Fra den danske politiske front bliver der indlæg af formanden for Socialdemokratiet Mette Frederiksen og tidligere udenrigsminister Martin Lidegaard.

Udover politikerne byder konferencen på en perlerække af ekspertindlæg, der skal belyse udfordringerne og mulighederne for et muligt selvstændigt Grønland, ligesom der i lighed med tidligere år også bliver sideevents og forud for konferencen en særlig B-to-B-event.

Future Greenland holdes hvert andet år i Nuuk, og er et de væsentligste fora for udviklingen af det grønlandske samfund og erhvervsliv.

Årets konference foregår i Nuuk i dagene 14. til 15. maj. Traditionen tro kædes konferencens mange elementer sammen af journalisten og forfatteren Martin Breum. I lighed med tidligere år bruger Sermersooq Business Council også konferencen til at afsløre vinderen af årets pitch-konkurrence.

Programmet findes på konferencens hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar