8. maj 2017

Samarbejde formaliseret

Samarbejde styrker konkurrenceevnen

Niels Tanderup Kristensen fra ACRM og Poul Hededal
 giver håndslag på et tættere samarbejde mellem de
 to organisationer.
Råstofklyngen Arctic Cluster of Raw Materials og erhvervsnetværket Arctic Business Network har netop indgået en samarbejdsaftale, der skal styrke samarbejdet mellem virksomheder med interesser i den grønlandske råstof- og efterforskningsindustri samt den understøttende infrastruktur.

 Aftalen blev indgået på erhvervsarrangementet "Business in Greenland", som de to organisationer arrangerede mandag i Nuuk i samarbejde med Grønlands Erhverv.

- Mandagens arrangement er det godt eksempel på, hvordan vi de seneste år har arbejdet tættere sammen- og det er det samarbejde, vi nu ønsker at formalisere, siger Poul Hededal, direktør i Rambøll og formand for Arctic Business Network.

- Aftalen er et håndslag på, at vi vil fortsætte det gode samarbejde og sikrer blandt andet medlemmerne i begge organisationer adgang til viden, møder og workshops relateret til grønlandsk råstofudvinding

- Den grønlandske råstofefterforskning, udvinding og mkringliggende infrastruktur rummer muligheder for både grønlandske og danske virksomheder, men det er vigtigt at samarbejde, når ordrerne skal hentes hjem i konkurrence med udenlandske virksomheder. Gennem samarbejdet styrker vi de danske og grønlandske virksomheders konkurrenceevne på området, siger Niels Tanderup Kristensen, direktør i ACRM.

ABN tæller godt 100 virksomheder og organisationer i Danmark og Grønland. ACRM har 40 medlemmer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar