3. maj 2016

Styr på miljø og CSR

DNV GL arrangerer kursus i Nuuk

DNV GL i Nuuk arrangerer kursus i
nye standarder og auditprincipper, fortæller
 station manager Morten Dalby Jacobsen
.
DNV GL er verdens største virksomhed inden for blandt andet certificering og klassificering. Virksomheden er verdensomspændende og har også et kontor i Nuuk.

Det kommer nu det grønlandske erhvervsliv til gode, fortæller stationslederen i Nuuk, Morten Dalby Jacobsen.

- Det er lykkedes os at få nogle af firmaets dygtigste undervisere til Nuuk. Derfor arrangerer vi nu et kursus i kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og CSR, fortæller Dalby.

Kurset bliver på to dage, hvor første del giver et overblik over og forståelse af de nye standarder (ISO 9001 og 14001) og deres fortolkning.

Anden del giver et grundigt kendskab til de værktøjer og auditprincipper, der skal anvendes af en intern auditor, for at virksomheden får det optimale udbytte af ledelsessystemet og den interne audit. Deltagerne får grundig træning i planlægning og gennemførelse af intern audit, og bliver udstyret med den kompetence og de værktøjer, der er altafgørende for, at virksomheden får det optimale udbytte af den interne audit.

Kurset finder sted i Nuuk den 14. og 15. juni. Man kan få yderligere oplysniger hos Morten Dalby Jacobsen på telefon +299 32 33 08.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar