Netværksmøde
Stenbiderrogn er en af forårets store grønlandske delikatesser. |
Den grønlandske kok Dan Fly Simonsen arbejder til dagligt i kantinen på borgmesterkontoret i Aalborg. |
Den grønlandske kok Dan Fly Simonsen havde kreeret smagsprøver på de typiske grønlandske råvarer med et lille tidens tvist - blandt andet miniburgere med pulled moskus. Arrangementet var sponsoreret af Arctic Group, der er en af virksomhederne i ABN's fødevaregruppe.
Bestyrelsesformand Steen Royberg fra Aalborg Zoo fortalte om havens planer om et grønlandsk temaområde. |
Smag på Grønland var en del af netværksmødet, der gik forud for generalforsamlingen. På mødet fik deltagerne også lejlighed til at høre bestyrelsesformand Steen Royberg og kommunikationschef Søren Sørensen fra Aalborg Zoo fortælle om havens visioner om at omdanne en del af Zoo's til et grønlandsk temaområde.
I løbet af eftermiddagen var der indlagt pauser, så deltagerne fik mulighed for at netværke og styrke samarbejdet om den transatlantiske erhvervsudvikling.
Mini-burgere med pulled moskus er et godt eksempel på grønlandske råvarer med et moderne tvist. |
ABN-medlemmerne hyggede sig på en eftermiddag, hvor networking stod i højsædet. |
Smag på Grønland var en af overskrifterne for på netværksmødet - og det smagte godt. |
Søren Sørensen fra Aalborg Zoo vil tage havens gæster med på "Ekspedition Sikumiut". |
De store, lækre, velskagende koldvandsrejer er en klassiker i det grønlandske køkken. |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar