23. maj 2016

Aalborg Zoo har store planer

Zoo ønsker at samarbejde med erhvervslivet

Isbjørnene i Aalborg Zoo trækker mange gæster til haven.
Aalborg Zoo har netop meldt sig ind i Arctic Business Network. Den zoologiske have har store planer for fremtiden på det arktiske område og ønsker i den forbindelse et tæt samarbejde med erhvervslivet.

- Aalborg Zoo har siden 2012 arbejde med ny masterplan, som kommer til at ændre haven radikalt. Haven skal fremover opdeles i tematiserede zoner, som gør det muligt at levere autentiske helhedsoplevelser til havens gæster, fortæller kommunikationschef Søren Sørensen.

Som spydspidsprojekt startes med et stor tematiseret Grønlands-område, der kommer til udgøre godt 25% af havens areal. Aalborg Zoos gæster kommer her på "Ekspedition Sikumiut", hvor de tages på en rejse henover Grønlands mange forskelligartede habitater. Undervejs kommer man til at møde alle otte landlevende grønlandske pattedyr, men også sæler og søpapegøjer samt en virtuel fremstilling af de store havdyr og livet under havoverfladen.

- Med de stærke relationer Aalborg har til Grønland, synes det helt naturligt, at et sådant område skal ligge i netop Aalborg Zoo, ligesom det synes naturligt at Aalborg Zoo skal være en del af Arctic Business Network, som med netværkets mange relationer og spændende medlemsvirksomheder, såvel her som i Grønland, kan være med til at kvalificere projektet yderligere, siger Søren Sørensen.

På netværksmødet onsdag eftermiddag forud for generalforsamlingen kan ABN's medlemmer møde Søren Sørensen og bestyrelsesformand Steen Royberg, hvor de vil fortælle mere om Zoo's grønlandske planer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar