14. april 2016

Netværk giver nye muligheder

Tranhuset nyt medlem i ABN

Tranhuset på Christianshavn sælger en lang række
 produkter fra det nordatatlantiske område, fortæller
Jette Dybdal.Foto: Tranhuset
- Arctic Business Network giver os helt nye muligheder for at møde nye leverandører og få spændende produkter på hylderne. 

Sådan fortæller Jette Dybdal fra Tranhuset på Christianshavn om baggrunden for, at hun netop har meldt sin virksomhed ind i ABN.

Butikken er fokuseret på det nordatlantiske område og sælger blandt andet islandske og færøske strikprodukter, pelsvarer fra Great Greenland samt ikke mindst Royal Greenlands og Lilleholms fødevareprodukter rettet mod det grønlandske hjemmemarked, som der også er stor efterspørgsel efter i Danmark. Desuden markedsfører forretningen grønlandske kunstartikler som tupilakker og smykker.
Tranhuset ligger på Christianshavn i det gamle KGH-område tæt på den nordatlantiske Brygge og Noma.

- Det er omgivelser, der bakker godt op om Tranhusets produkter, mener Jette Dybdal, der i øvrigt forventer, at mange turister i fremtiden vil finde vej til Tranhuset, når den nye havnebro i København åbner senere på foråret.

Tranhuset åbnede i november 2013. Jette Dybdal har et godt kendskab til Grønland blandt andet fra sit arbejde som konsulent. Tranhuset er en populær butik både blandt mange københavnere og grønlændere i Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar