30. juli 2019

Kinesisk succes

Kinesiske medarbejdere er velkomne

Kineserne er klar til at tage fat. Foto: Royal Greenland.
12 nye kinesiske fabriksarbejdere er ankommet til Uummannaq for at arbejde i Royal Greenlands fabrik. De skal afløse de kinesiske ansatte som har arbejdet på fabrikken i Uummannaq siden 2017, fortæller Royal Greenland på sin hjemmeside.

 Projektleder og tolk Xiaoqing Cheng, fortæller at de nye medarbejder er blevet godt modtaget i Uummannaq.

- De nye kollegaer fik en varm og venlig velkomst fra de lokale – og der er højsæson for fiskeproduktionen, så de er allerede godt i gang, siger Xiaoqing Cheng.

- De nye kollegaer er mere end velkomne og de bliver en uundværlig del af produktionen i Uummannaq. Vores erfaringer med kinesiske kollegaer har været gode siden vi startede op med dette for to år siden, siger senior HR-konsulent Søren Olsen Damgaard.

De nye medarbejdere bliver nu oplært og introduceret til jobbet af de lokale ledere. Tre kinesiske medarbejdere, som har været ansat i fabrikken i de sidste to år og nu arbejder som gruppeledere, hjælper til med oplæringen i både fabrikken og i dagligdagen.

 Det er nu to år siden de første kinesiske medarbejdere ankom til Uummannaq og Xiaoqing Cheng kan godt mærke, at det er blevet nemmere at modtage ny-ankomne kollegaer til fabrikken:

- Vi ved meget mere om proceduren nu, så det hele kører hurtigere og bedre. For to år siden var der meget vi skulle gøre for første gang og der var meget vi skulle lære fra bunden.

Der bor nu 15 kinesiske medarbejdere i Uummannaq.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar