14. august 2018

Ny sekretariatschef

Ny i spidsen for CSR Greenland

Ulla Lynge.
Ulla Lynge er ansat som CSR Greenlands nye sekretariatschef. Hun tiltrådte 1. august 2018.

- Ulla Lynge har med sin faglige baggrund, personlige profil og omfattende netværk de helt rigtige forudsætninger for at overtage ansvaret efter Lotte Frank Kirkegaard, siger Brian Buus Pedersen, formand for CSR Greenland og direktør for Grønlands Erhverv.

Ulla Lynge har gennem sin karriere beskæftiget sig med udviklingsrelaterede opgaver med særlig fokus på erhvervsudvikling, og hun har også i en årrække været ansat i Grønlands Hjemmestyre og i den kommunale administration.

 De seneste knap 10 år har Ulla Lynge haft ledelsesansvar, senest som direktør for Sermersooq Business Council, hvor hun har været ansvarlig for gennemførelsen af den årligt fastsatte erhvervsplan, med tilhørende porteføjle og indsatser indenfor iværksætteri, turisme, fiskeri, bostedsudvikling, erhvervsanalyse m .m . Før stillingen hos Sermersooq Business Council var Ulla Lynge direktør for Pensionskassen SISA.

Ulla Lynge er uddannet cand.scient.adm. fra Ilisimatusarfik og har senere suppleret uddannelsen med en MBA fra Henley Business School i London.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar