24. august 2018

Fokus på iværksætterne

Grønlandske erhvervsdage

Nukiga sætter fokus på den grønlandske iværksætter.
Nu nærmer tiden sig for de grønlandske erhvervsdage i Aarhus, som finder sted den 12. og 13. september.

 - Vi åbner dørene for to højaktuelle erhvervsdage med fokus på grønlandsk iværksætteri og erhverv, og vi har inviteret en lang række iværksættere inden for bl.a hudpleje, fødevarer og design til at præsentere deres produkter og forretningsideer. Dette er en oplagt mulighed for danske virksomheder og investorer til at få et unikt indblik i, hvad Grønland har på hylderne – og gøre en god handel, siger Morten Larsen fra Nukiga, der står bag arrangementet.

 - Vi har inviteret en række kompetente oplægsholdere, der vil sætte spot på blandt andet. Grønlands erhvervspotentialer og investeringsmuligheder og debattere styrkelsen af iværksætteriet i Grønland som en af grundstenene for den grønlandske erhvervsudvikling.

Blandt oplægsholderne er direktøren for Grønlands Erhverv, Brian Buus Petersen, Per Holm Nørgaard fra Blue Water Shipping og Mogens Andersen fra Vækstfonden. Konferencen ledes af Verner Kristiansen, der med en baggrund fra Udenrigsministeriet og DI har mange års erfaring med konferenceledelse.

Læs mere om de grønlandske erhvervsdage  Aarhus på Nukigas hjemmeside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar