9. november 2017

Ny erhvervskonsulent

Trækker på egne erfaringer

Iværksætteren Allan Chemnitz bliver
 erhvervskonsulent. Foto: Christian Klindt Sølbeck
Det grønlandske erhvervsudviklingsselskab Greenland Business ansætter Allan Chemnitz som erhvervskonsulent til at hjælpe iværksættere med at starte og udvikle nye virksomheder i Grønland.

Posten som erhvervskonsulent bliver derfor besat med en erfaren iværksætter. Allan Chemnitz startede selv fødevarevirksomheden Greenland Food og vil især bringe sin kompetence inden for produktudvikling og innovation i spil:

- Jeg glæder mig til at bidrage med mine egne oplevelser, siger Allan Chemnitz

- Vi startede Greenland Food på en ide om nem og lækker seafood, baseret på grønlandske råvarer. Oprindeligt fokuserede vi på udvikling af salg og distribution, men undervejs lærte vi, at vores virkelige styrke lå i produktudvikling. Vi flyttede virksomheden nærmere på råvarerne, og det viste sig at være den rigtige vej. Man skal løbende være villig til at stille spørgsmål ved sin forretningsmodel og tilpasse den, fortæller han.

Allan Chemnitz skal indgå i Greenland Business’ team af erhvervsrådgivere, som både arbejder direkte med virksomheder og iværksættere og samarbejder andre aktører inden for erhvervsudvikling, iværksætteri og eksport.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar