16. oktober 2017

Vellykket messe

Danfish samler de rigtige beslutningstagere

Fiskenet er et fast udstillingselement på en fiskerimesse.
Stemningen var god, og der blev efter pressemeddelelserne at dømme indgået mange og store kontrakter på Danfish-messen i onsdag til fredag i sidste uge.

Godt 14.000 gæster besøgte udstillingen, der bød på 300 udstillere fra 26 forskellige lande.Messen, der er den største af sin art i Norden og gennemføres hvert andet år, samlede stort set alle beslutningstagere med tilknytning til fiskesektoren i vores del af verden - og der blev handlet, byttet visitkort og fortalt historier i stor stil.

- Vi er i den grad tilfredse med DanFish 2017 for ikke nok med, at vi holder og udvider besøgstallet lidt, så ved vi fra vores mange samtaler med udstillerne, at de er meget tilfredse i år, og der er blevet indgået mange aftaler om handel, eller ligefrem afsluttet handler på messen. Det er simpelthen de rigtige beslutningstagere fra både store og små rederier, virksomheder og organisationer, som har gæstet os. De er i stand til at indgå handler på stående fod eller aftale videre forløb, siger Else Herfort, udstillingschef for AKKC’s messe- og udstillingsafdeling til Nordjyske Stiftstidende.

Flere af Arctic Business Networks medlemmer var repræsenteret - enten direkte eller indirekte - på messen.Blandt andre mødte vi Arctic Import, Blue Water, Arctic Circle Business og ABN's samarbejdsnetværk Hirtshals Service Group.
Malik Berthelsen, nyvalgt borgmester i Qeqqata Kommunia, benyttede
 Danfish-messen til at indgå kontrakt med AKKC om den næste
Polar Fish, der finder sted i Sisimiut 21.-23. september 2018.

Ulla Outsen og Bodil Odgaard Christenssen fra Blue Water Shipping
snakkede logistik med de besøgende på Danfish.
Nytiltrådte CEO i Arctic Import, Thomas Hjort, mødte mange
af virksomhedens kunder sammen med salgschef Palle Pallesen.
Linn Indrestrand, udviklingschef på Hirtshals Havn,
 bød udstillingsgæsterne på fadøl.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar