5. februar 2014

Erhvervsfolk mødes i Grønland

Arctic Business Network holder generalforsamling i Nuuk

Årets generalforsamling i ABN foregår
i Katuaq - Nuuks kulturhus fra 1997.
Fokusgruppen for delegationsrejser har netop udsendt programmet for forårets store delegationsrejse til Grønland. For første gang i netværkets historie holdes den årlige generalforsamling i Grønland i forbindelse med rejsen.

Turen bringer deltagerne til Kangerlussuaq, Sisimiut og Nuuk - og alle steder bliver der lejlighed til at mødes med det lokale erhvervsliv. En af turens højdepunkter bliver et besøg på vandkraftværket ved Buksefjorden, der har leveret elektricitet til den grønlandske hovedstad siden 1993.

Netværksleder og bestyrelsesmedlem Lise-Lotte Terp skriver i invitationen:

"Når mennesker er sammen, skabes der resultater. Det er den enkle ide bag netværkstanken – og derfor er møder og studieture højdepunkter for et netværk som Arctic Business Network.


I Sisimiut skal man blandt andet se den
nye havn. Her et billede af den gamle havn.
Derfor er det også med stolthed, at vi nu kan præsentere programmet for forårets store delegationsrejse til Grønland. Her kommer vi tæt på hverdagen hos hinanden får en unik indsigt i de forhold, som gør sig gældende, når man driver virksomhed. 

Turen går til Kangerlussuaq, Sisimiut og Nuuk midt i det spæde grønlandske forår – og der bliver masser af muligheder for også at opleve, hvordan naturen påvirker enhver form for virksomhed. 

Jeg er også stolt over, at vi med delegationsrejsen for første gang får mulighed for at gennemføre Arctic Business Networks årlige generalforsamling i Grønland.

Turens program er sammensat af fokusgruppen for delegationsrejsen, og jeg vil gerne rette en særlig tak til Pollas Lyberth fra Qeqqata Erhvervsråd, som har været meget behjælpelig med programmet i Kangerlussuaq og Sisimiut. Grønlands Rejsebureau har stået for den praktiske planlægning af turen, hvor Helle Bach har været en stor hjælp. Også en stor tak til hende. 

Jeg vil opfordre alle netværkets medlemmer til at deltage i delegationsrejsen. Det bliver årets højdepunkt i netværket. Desværre er antallet af pladser begrænset, så jeg vil også råde til, at man reserverer pladsen hurtigst muligt."

Her er en klikbar oversigt over programmet for turen:En mere fyldig udgave af programmet for delegationsrejsen kan ses her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar