25. august 2016

Engagement giver resultater

Stor interesse for efterårets første netværksmøde


Stemningen og fremmødet var god, da ABN holdt sit første
medlemsmøde på hjemmebanen ved det ny sekretariat
 i Det Arktiske Hus i Aalborg.
Både fremmødet og spændingen var stor, da Arctic Business Network onsdag holdt efterårets første møde. På dagsordenen var blandt andet en præsentation af Stine Bylin Bundgaards PhD-opgave, der analyserer værdien af netværk med ABN som udgangspunkt.

Bundgaard har gennemført et hav af interviews med medlemmer og andre interessenter for at komme til en dybere forståelse af, hvordan netværk virker og skaber resultater.

Stine Bylin Bundgaard har forsket i ABN.
PhD-opgaven er netop indleveret til bedømmelse og skal forsvares senere på året. Stine Bylin Bundgaard hæfter sig især ved, at selv om et medlemsskab af Arctic Business Network er ganske uforpligtende, så viser det sig, at jo flere kræfter man investerer i et netværk, jo mere får man ud af det. Engagement giver resultater, kort sagt.

Den kommende PhD'ers synspunkter blev bekræftet i et oplæg fra Bolette van Ingen Bro, direktør i Cluster Excellence Denmark, der kunne berette om Arctic Business Network som et ganske enestående netværk med en god historie bag sig - og hun mente også, at netværket har en stor fremtid, hvis man ellers får en bedre finansiering, hvor det ikke alene er medlemmernes økonomiske bidrag, der driver værket.

Bolette van Ingen Bro rådgiver danske netværk.
De to oplæg gav en god debat og også noget at tænke over for netværksleder Ellen Arnskjold, der torsdag og fredag deltager i en stor konferencen i Aalborg arrangeret af Cluster Execellence Denmark.

Mødet foregik i Det Arktiske Hus i Aalborg og var således også ABN's første medlemsmøde på "hjemmebane". Mødet foregik på en af sommerens varmeste dage, så helt i den arktiske ånd blev netværksmødet indledt med en ispind.

Mødet gentages i Nuuk den 7. september.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar