19. december 2018

Fokus på forretningsudvikling

Julehilsen fra Netværksbestyrelsen

ABN-formanden Poul Hededal.
Arctic Business Network har i det snart forgangne år haft stort fokus på forretningsudvikling med blandt andet en lang række en-til-en møder i netværket. Både bestyrelsen og sekretariatet har deltaget i møderne med medlemsvirksomheder og der er desuden gennemført forretningsudviklings-møder mellem medlemsvirksomheder. Det er en fokus, vi vil fastholde og udvikle i det kommende år.

I oktober var netværket medarrangør af en delegationstur til Island ved hjælp af medlemsvirksomheder, sekretariatet og vore samarbejdspartnere – ikke mindst Arctic Consensus. Turen blev en succes, hvor deltagerne kom hjem med mange gode kontakter i bagagen. Vi besøgte blandt andet Eimskip, det dansk-islandske handelskammer, Orbicon Arctic, Matis, Iceland Ocean Cluster og Faxaflóahafnir (Reykjavik Havn). Der var desuden indlagt tid til individuelle møder og masser af networking. Tak til alle deltagere og arrangørerne for den store indsats.

Programmet for det kommende år er ved at være på plads. Det bliver et ambitiøst program med op imod 20 netværksmøder – 10 på hver side af Atlanten. På nuværende tidspunkt har vi 16 netværksmøder planlagt og positivt tilsagn fra følgende: Visit Greenland, Visiobox, CSR Greenland, Kommuneqarfik Sermersooq, Xploration Services, Sundhedsvæsenet i Grønland, Mittarfeqarfiit, Aalborg Zoo, Bunker43, Nukissiorfiit, Air Greenland, COWI, Siemens samt Aarhus Havn og Lundsøe. Du vil høre mere om programmet, når vi offentliggør det umiddelbart efter årsskiftet.

Tidligt i det nye år vil vi også afsløre et nyt og spændende initiativ, der vil sikre ABN endnu større gennemslagskraft, endnu flere og mere interessante medlemsmøder og –aktiviteter og i det hele taget øge ambitionerne for netværkets arbejde.

 I bestyrelsen er vi altid åbne for ideer til netværksmøder, så hvis du og din virksomhed har noget på hjerte, ønsker at invitere til netværksmøde eller måske har en ide til et tema, så er det blot at kontakte sekretariatet, der hjælper med alt det praktiske.

 Rigtig god jul og godt nytår til Jer alle.

På bestyrelsens vegne
Formand Poul Hededal

Ingen kommentarer:

Send en kommentar